Содержимое

Салати з червоної капусти: 13 рецептів покроково з овочами, ковбасою, яйцями, рибою

Червону капусту дуже люблять кухарі. Адже вона здатна додати яскравих фарб практично в будь-який салат. Її обожнюють вегетаріанці, оскільки червоний качан містить безліч мінералів, вітамінів, може сміливо претендувати на звання джерела корисних речовин. І саме її рекомендують дієтологи тим пацієнтам, у яких виявлені проблеми з ШКТ, високий холестерин або знижений імунітет. Вирішили оздоровити організм або просто урізноманітнити своє меню? Тоді використовуйте різноманітні рецепти салатів з червоної капусти.

Про користь червоної капусти для організму знали ще в давнину. Про це свідчать старовинні рецептурні книги. У них зустрічаються рекомендації вживати саме цей вид капусти перед великим бенкетом, щоб поліпшити травлення, нейтралізувати зайве вино. Сучасні дослідження підтвердили правдивість ради. Червонокачанна капуста містить в два рази більше клітковини, ніж білокачанна.

Дивіться також: Салат з свіжої капусти: рецепт з морквою, свіжими огірками та помідорами, перцем, копченою ковбасою, горошком, крабовими паличками

Салат з Червоної капусти – найкращі рецепти Як правильно и смачно пріготуваті салат з Червоної капусти

Салат з Червоної капусти – ЗАГАЛЬНІ принципи Приготування

Будь-яка господиня намагається готувати для своєї Сім’ї страви НЕ Тільки Корисні, альо ї Смачні. При цьом нужно стежіті за різноманітністю раціону, щоб домашні не переситивсь меню. Дуже улюблена усіма народностями капуста. Если ві звіклі в основному до білої капусті, то Спробуйте замініті ее частково на Вашому столі на червону. Це корисно и смачний овочей, доступний Протяг Всього року НЕ занадто дорогою за ціною, и при цьом Дуже корисний! Найбільш Корисна червонокачанна капуста в сірому вігляді, а тому готуйте Надзвичайно корисний салат з Червоної капусти. Перед Приготування обов’язково прибирає Верхні листки Червоної капусти, а после того як капусту нашінкуете – посоліть ее и пам’ятайте руками. Це дозволити капусті Соковита хрустіті и буті Соковита у Вашому салаті. Салат буде тім смачніше, чім дрібніше нашаткуваті капусту.

Салат з Червоної капусти – підготовка ПРОДУКТІВ и посуд

Безпосередно перед Приготування добро помійте всі вікорістовувані інгредієнті. Як правило, в салати додаються овочі и фрукти, більшість з якіх НЕ вімагають термічної підготовкі. Для салату з Червоної капусти підготуйте три глібокі Ємності, з пластику або алюмінію, Попередньо обдавши їх окропом. В одну Ємність ві покладете нашатковану капусту, в іншу – Інші інгредієнті, а в Третій ві будете перемішуваті и заправляті салат з Червоної капусти.

Рецепт салату з Червоної капусти:

Рецепт 1: Салат з Червоної капусти

Чи може буті продукт корісніше капусти, особливо если ця капуста – червонокачанна? Около родічка звічної нам білокачанної капусти, вона відрізняється в Першу Черга Незвичайна Кольорах листя – Бузкова-Рожеве. Колір листя вікліканій наявністю в капусті Речовини антоциана. При попаданні в кров, антоциан спріяє потовщення стінок Судін, пружності капілярів и служити профілактікою розвітку недокрів’я. Вжіваті краснокочанную капусту найбільш корисностей в свіжому вігляді. Одне з найсмачнішіх и при цьом просто підбурити – Це салат з Червоної капусти. Такий салат Ідеально Підходить при будь-якому вігляді та способі харчування (его можна и вегетаріанцям, и сіроїдам), может служити окрем блюдом, а може бути чудовий ДОПОВНЕННЯ до м’ясної страви.

Необхідні інгредієнті:

  • капуста червона-0.5 кг,
  • ріпчаста цибуля 1 штука Середнев розміру,
  • петрушка и укроп- 5-6 гілочок,
  • Сіль,
  • цукор,
  • сік лимона для заправкі- 1 чайна ложка,
  • масло оливкове або соняшниковий для заправкі- 1 столова ложка.

Готувати салат Дуже просто І ШВИДКО. Зніміть з качана Верхні листки, помійте, пріберіть качан. Нашаткуйте дрібно, вікладіть в окрему Ємність, посіпте сіллю и пам’ятайте руками, щоб капуста стала м’якше.

Поріжте цибулю тонкими півкільцямі, нарубаті дрібно зелень. Дода до капусти, заправте лимонним соком и олією. Віддавайте перевага олівковій Олії, так як воно корісніше. Приємного апетиту!

Рецепт 2: Салат з Червоної капусти з яйцем

Червона капуста прийшла на столі слов’ян в 17 столітті. З тихий пір пройшло НЕ Одне сторіччя, а господині досі поважають цею продукт и готують з нього Різні страви. Незважаючі на ті, что за розмірамі качан капусти черво
нокачанної Дещо менше звічної білої капусти, є свои достоїнства и у &laquo червонощокої &raquo красуні. Це джерело вітамінів и пожівніх елементів и мінералів (Магній, залізо, калій) фітонціді, клітковіну. Cьогодні відомо, что Стародавні римляни Багато захворювань віліковувалі червоною капустою и ее соком. Щоб подвоїті Користь від Червоної капусти, ві можете пріготуваті салат з Додавання яйця. Яйці Це прекрасне джерело Білка и корисностей ТВАРИНИ жиру, таким чином, салат з Червоної капусти з яйцем є прекрасним зразки збалансованності харчування. Такий сала т Дуже Ситний, Ідеально Підходить для сніданок за вмістом білків, жірів и вуглеводів.

Необхідні інгредієнті:

  • 0.5 кг Червоної капусти,
  • 2 яйця,
  • свіжа петрушка- 3-4 гілочкі,
  • черемша- 4-5 аркуша,
  • Сіль,
  • майонез або сметана для заправки

1. Наріжте капусту, Попередньо очистивши качан від верхніх листів и Качанов. Вікладіть в окрему Глибока тарілку, посіпте сіллю и злегка прітісніть руками, – так капуста стане м’якше.

2. Відваріть яйця круто – помістіть два яйця в каструлю, залійте холодною водою, посоліть, І з моменту кіпіння варити 8 хвилин, после чего злиться окріп и залитих яйця холодною одою.

3. Почістіть яйця, порубаті їх и зелень, додати до капусти и перемішайте.

4. Заправте салат майонезом або сметаною, посоліть – и можна подаваті!

Рецепт 3: Салат з Червоної капусти з Моркви и яблуком

Прийшла весна и вісь на черзі Вже літо. Звічні зимові закуски Вже НЕ віклікають апетита, хочеться чогось свіжого и нежирного. Спробуйте свіжий салат з Червоної капусти з Моркви и яблуком. Це повноцінній заряд вітамінів для будь-якого організму, Який можна вжіваті в якості самостійного блюда або гарніру до м’ясних ПРОДУКТІВ. Свіжість и пікантній кисло-солодкий смак порадують даже найвібаглівішого гурмана, альо тієї салат не вважається десертним. Морква Дуже Корисна Завдяк Величезне наявності каротину, альо тонкість правильного ее вживанию Додавання в блюдо з Моркви Рослін або ТВАРИНИ жиру. Если ві НЕ добре там английского приказки: &laquo Їж в день Одне яблуко и доктор тобі НЕ Знадоби &raquo, можете просто ухвалено на Віру тієї факт, что з’їдаючі Одне яблуко в день, ві надаєте неоціненну Користь своєму організму. Червонокачанна капуста перешкоджає розвітку раку и особливо раку грудей у