Содержимое
Салати з червоної капусти: 13 рецептів покроково з овочами, ковбасою, яйцями, рибою
Червону капусту дуже люблять кухарі. Адже вона здатна додати яскравих фарб практично в будь-який салат. Її обожнюють вегетаріанці, оскільки червоний качан містить безліч мінералів, вітамінів, може сміливо претендувати на звання джерела корисних речовин. І саме її рекомендують дієтологи тим пацієнтам, у яких виявлені проблеми з ШКТ, високий холестерин або знижений імунітет. Вирішили оздоровити організм або просто урізноманітнити своє меню? Тоді використовуйте різноманітні рецепти салатів з червоної капусти.
Про користь червоної капусти для організму знали ще в давнину. Про це свідчать старовинні рецептурні книги. У них зустрічаються рекомендації вживати саме цей вид капусти перед великим бенкетом, щоб поліпшити травлення, нейтралізувати зайве вино. Сучасні дослідження підтвердили правдивість ради. Червонокачанна капуста містить в два рази більше клітковини, ніж білокачанна.
Дивіться також: Салат з свіжої капусти: рецепт з морквою, свіжими огірками та помідорами, перцем, копченою ковбасою, горошком, крабовими паличками
Салат з Червоної капусти – найкращі рецепти Як правильно и смачно пріготуваті салат з Червоної капусти
Салат з Червоної капусти – ЗАГАЛЬНІ принципи Приготування
Будь-яка господиня намагається готувати для своєї Сім’ї страви НЕ Тільки Корисні, альо ї Смачні. При цьом нужно стежіті за різноманітністю раціону, щоб домашні не переситивсь меню. Дуже улюблена усіма народностями капуста. Если ві звіклі в основному до білої капусті, то Спробуйте замініті ее частково на Вашому столі на червону. Це корисно и смачний овочей, доступний Протяг Всього року НЕ занадто дорогою за ціною, и при цьом Дуже корисний! Найбільш Корисна червонокачанна капуста в сірому вігляді, а тому готуйте Надзвичайно корисний салат з Червоної капусти. Перед Приготування обов’язково прибирає Верхні листки Червоної капусти, а после того як капусту нашінкуете – посоліть ее и пам’ятайте руками. Це дозволити капусті Соковита хрустіті и буті Соковита у Вашому салаті. Салат буде тім смачніше, чім дрібніше нашаткуваті капусту.
Салат з Червоної капусти – підготовка ПРОДУКТІВ и посуд
Безпосередно перед Приготування добро помійте всі вікорістовувані інгредієнті. Як правило, в салати додаються овочі и фрукти, більшість з якіх НЕ вімагають термічної підготовкі. Для салату з Червоної капусти підготуйте три глібокі Ємності, з пластику або алюмінію, Попередньо обдавши їх окропом. В одну Ємність ві покладете нашатковану капусту, в іншу – Інші інгредієнті, а в Третій ві будете перемішуваті и заправляті салат з Червоної капусти.
Рецепт салату з Червоної капусти:
Рецепт 1: Салат з Червоної капусти
Чи може буті продукт корісніше капусти, особливо если ця капуста – червонокачанна? Около родічка звічної нам білокачанної капусти, вона відрізняється в Першу Черга Незвичайна Кольорах листя – Бузкова-Рожеве. Колір листя вікліканій наявністю в капусті Речовини антоциана. При попаданні в кров, антоциан спріяє потовщення стінок Судін, пружності капілярів и служити профілактікою розвітку недокрів’я. Вжіваті краснокочанную капусту найбільш корисностей в свіжому вігляді. Одне з найсмачнішіх и при цьом просто підбурити – Це салат з Червоної капусти. Такий салат Ідеально Підходить при будь-якому вігляді та способі харчування (его можна и вегетаріанцям, и сіроїдам), может служити окрем блюдом, а може бути чудовий ДОПОВНЕННЯ до м’ясної страви.
Необхідні інгредієнті:
- капуста червона-0.5 кг,
- ріпчаста цибуля 1 штука Середнев розміру,
- петрушка и укроп- 5-6 гілочок,
- Сіль,
- цукор,
- сік лимона для заправкі- 1 чайна ложка,
- масло оливкове або соняшниковий для заправкі- 1 столова ложка.
Готувати салат Дуже просто І ШВИДКО. Зніміть з качана Верхні листки, помійте, пріберіть качан. Нашаткуйте дрібно, вікладіть в окрему Ємність, посіпте сіллю и пам’ятайте руками, щоб капуста стала м’якше.
Поріжте цибулю тонкими півкільцямі, нарубаті дрібно зелень. Дода до капусти, заправте лимонним соком и олією. Віддавайте перевага олівковій Олії, так як воно корісніше. Приємного апетиту!
Рецепт 2: Салат з Червоної капусти з яйцем
Червона капуста прийшла на столі слов’ян в 17 столітті. З тихий пір пройшло НЕ Одне сторіччя, а господині досі поважають цею продукт и готують з нього Різні страви. Незважаючі на ті, что за розмірамі качан капусти черво
нокачанної Дещо менше звічної білої капусти, є свои достоїнства и у « червонощокої » красуні. Це джерело вітамінів и пожівніх елементів и мінералів (Магній, залізо, калій) фітонціді, клітковіну. Cьогодні відомо, что Стародавні римляни Багато захворювань віліковувалі червоною капустою и ее соком. Щоб подвоїті Користь від Червоної капусти, ві можете пріготуваті салат з Додавання яйця. Яйці Це прекрасне джерело Білка и корисностей ТВАРИНИ жиру, таким чином, салат з Червоної капусти з яйцем є прекрасним зразки збалансованності харчування. Такий сала т Дуже Ситний, Ідеально Підходить для сніданок за вмістом білків, жірів и вуглеводів.
Необхідні інгредієнті:
- 0.5 кг Червоної капусти,
- 2 яйця,
- свіжа петрушка- 3-4 гілочкі,
- черемша- 4-5 аркуша,
- Сіль,
- майонез або сметана для заправки
1. Наріжте капусту, Попередньо очистивши качан від верхніх листів и Качанов. Вікладіть в окрему Глибока тарілку, посіпте сіллю и злегка прітісніть руками, – так капуста стане м’якше.
2. Відваріть яйця круто – помістіть два яйця в каструлю, залійте холодною водою, посоліть, І з моменту кіпіння варити 8 хвилин, после чего злиться окріп и залитих яйця холодною одою.
3. Почістіть яйця, порубаті їх и зелень, додати до капусти и перемішайте.
4. Заправте салат майонезом або сметаною, посоліть – и можна подаваті!
Рецепт 3: Салат з Червоної капусти з Моркви и яблуком
Прийшла весна и вісь на черзі Вже літо. Звічні зимові закуски Вже НЕ віклікають апетита, хочеться чогось свіжого и нежирного. Спробуйте свіжий салат з Червоної капусти з Моркви и яблуком. Це повноцінній заряд вітамінів для будь-якого організму, Який можна вжіваті в якості самостійного блюда або гарніру до м’ясних ПРОДУКТІВ. Свіжість и пікантній кисло-солодкий смак порадують даже найвібаглівішого гурмана, альо тієї салат не вважається десертним. Морква Дуже Корисна Завдяк Величезне наявності каротину, альо тонкість правильного ее вживанию Додавання в блюдо з Моркви Рослін або ТВАРИНИ жиру. Если ві НЕ добре там английского приказки: « Їж в день Одне яблуко и доктор тобі НЕ Знадоби », можете просто ухвалено на Віру тієї факт, что з’їдаючі Одне яблуко в день, ві надаєте неоціненну Користь своєму організму. Червонокачанна капуста перешкоджає розвітку раку и особливо раку грудей у