Як приготувати смачну піцу?

Содержимое

Для приготування насиченої смаком піци вам знадобиться тісто, яке складається з таких інгредієнтів:

  • дріжджі
  • тепла вода
  • молоко
  • борошно
  • сіль
  • оливкова олія

Однак, якщо ви не хочете займатися кулінарними процедурами, а збираєтесь просто насолодитись смачною стравою, вам допоможе доставка піци Львів по цілком приємним цінам!

№1: Використовуйте ваги!

З мого досвіду, більшість проблем, які виникають у людей із приготуванням гарного тіста, зводяться до неправильного відмірювання борошна, а найгірший спосіб зробити це — за допомогою чашки. Найкращі рецепти піци (і хліба) вимагають інгредієнтів за вагою, а не за обсягом.

Чому?

Це тому, що борошно стискається. Відміряйте борошно, просіявши його в чашку, і ви отримаєте близько чотирьох унцій борошна, коли чашка буде повністю заповнена. З іншого боку, відміряйте борошно, щільно зануривши цю чашку в мішок і вирівнявши її, і ви можете отримати цілих шість унцій борошна в одній чашці. Це різниця майже в 50%!

Використання ваг гарантує, що незалежно від того, наскільки стиснене ваше борошно, ви завжди будете використовувати точну кількість.

Мало того, він дозволяє відміряти інгредієнти — борошно, дріжджі, сіль і воду — безпосередньо в одній мисці, що робить очищення миттєвим.

№2: Виберіть правильне борошно

Борошно є основним інгредієнтом тіста для піци, і тип, який ви використовуєте, може мати великий вплив на кінцевий результат. Універсальне борошно підійде, але якщо ви хочете мати більш жувальну крихту і кращу структуру отворів, вам варто подумати про придбання хлібного борошна з високим вмістом білка.

№3: Виберіть стиль

Перш ніж почати замішувати тісто або розпалювати духовку, переконайтеся, що ви знаєте, який тип піци ви збираєтеся. Шукаєте хардкорну піцу в неаполітанському стилі зі свіжою моцарелою та м’якою хрусткою скоринкою? Або ви в настрої на піцу в нью-йоркському стилі з більш відчутним хрустом і шаром тертої сухої моцарели?

№ 4: Немає міксера? Без проблем

Замішування розвиває глютен, мережу взаємопов’язаних білків, що надає структуру випічці. Звичайно, міксер може допомогти, коли вам потрібно приготувати багато піци, але це не єдиний спосіб замісити тісто. Насправді, як я виявив, використання кухонного комбайна може допомогти вам виробляти глютен швидше і краще, ніж у міксері.

У вас взагалі немає модного обладнання? Не хвилюйся. Метод без розмішування використовує час і трохи фізики для створення глютену без жодного замішування. Просто перемішайте всі інгредієнти, накрийте миску поліетиленовою плівкою і залиште тісто на ніч. На наступний день ваше тісто буде готове для формування, розстоювання та розтягування.

Добавить комментарий